MIJN DFI

Inloggen

DIRECT CONTACT

+31 (0)318-303967

Waarom DFI?

De DFI-methode

Waarom Dutch Fashion Incasso

De oprichters van Dutch Fashion Incasso, die zelf jaren in de mode en mediabranche hebben gewerkt, begrijpen dat een strak debiteurenbeleid een erg belangrijk onderdeel is van een onderneming. Desondanks worden facturen erg slecht betaald binnen deze industrie. De reden hiervoor is vaak dat men een order/opdracht plaatst, terwijl deze opdrachtgever weer afhankelijk zijn van gelden die zij van derden horen te ontvangen. Een andere reden is dat men een opdracht/order aanneemt zonder dat alles netjes op papier staat.

Voordat Dutch Fashion Incasso van start ging hebben de oprichters allereerst de incassomarkt zorgvuldig onderzocht en gekeken naar de negatieve punten van incassobureaus waar menig schuldeiser tegenaan loopt. Na veel gesprekken met ondernemers kwamen er een paar punten vaak naar voren: incassobureaus rekenen hoge kosten voor hun diensten – door een agressieve benadering wordt de relatie met de klant onder druk gezet – men wordt niet op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen – vragen blijven onbeantwoord – zelfs bij niet incasseren worden er hoge kosten in rekening gebracht – kennen en begrijpen de branche niet.

Fashion2
Fashion1

De DFI-methode

De oprichters van Dutch Fashion Incasso vonden dat dit anders kon en hebben de DFI-methode ontwikkeld. Al het negatieve hebben zij omgedraaid naar het positieve: Zo zijn er geen kosten voor u als klant – de debiteur dient met respect en professionaliteit te worden behandeld om daar waar mogelijk de band tussen klant en debiteur veilig te stellen – dankzij het online systeem kunnen dossiers 24/7 worden ingezien en vragen worden binnen 24 uur beantwoord (dit geldt voor zowel klant als debiteur).

Dankzij deze unieke en effectieve werkwijze weet Dutch Fashion Incasso zich te onderscheiden als incassobureau en veelal sneller te incasseren.

Heeft u interesse?